Informatie over online dating

Voor veel mensen is online dating een flinke stap. Iedereen wil graag een partner in het 'echte leven' ontmoeten, het liefst om een prachtige wijze, zoals je weleens in films ziet. Helaas is een dergelijke ontmoeting voor weinigen weggelegd. Online daten kan jou een leuke date, en wie weet zelfs een partner, opleveren.

Het is, vooral omdat het voor de meeste mensen een grote stap is, van belang veel informatie over datingsites en online daten te verzamelen. Lezen over de werking van daten, de do's en don'ts, de gevaren en de voordelen zorgt ervoor dat je met de juiste verwachtingen van start gaat. Om jou een handje te helpen, schrijven wij regelmatig informatieve artikelen over alles dat met online daten te maken heeft.

Lees in ieder de geval de volgende artikelen om een goede start te maken:

Drie essentiële artikelen over online dating

Inschrijven bij een datingsite: hoe jij je inschrijft bij een datingsite én waar je op moet letten.
Online dating tips: een verzameling handige dating tips voor de beginner en de expert.
Veilig daten op internet: een bespreking van de 'gevaren' van online daten en oplossingen.

Meest recente artikelen over informatie

15 Vragen Die Je Niet Moet Stellen Op De Eerste Date

We gaan het niet mooier maken dan het is: tijdens een eerste date gaan er ongemakkelijke stiltes vallen. Jullie kennen elkaar nog niet zo goed en de kans is groot dat jullie misschien niets tegen elkaar durven te zeggen. Na een tijdje trek je toch de stoute schoenen aan en begin je over van alles en nog wat te ratelen. En dan opeens merk je dat je één van deze absolute no-go-vragen stelt. Blijf daarom rustig en zorg ervoor dat je deze vragen voorkomt.

Artikel lezen 29-10-2017 0 reacties

Hoe Weet Je Of Zij Jou Leuk Vindt? Ontdek De Signalen Hier

'Vindt ze me aantrekkelijk?' Dat is een vraag waar veel mannen mee zitten als ze een date hebben gehad of nadat ze online met een vrouw hebben gesproken. Zulke vragen kunnen een probleem vormen: ze kunnen in je hoofd blijven spoken tijdens dates. Daardoor kun je belangrijke signalen missen, waarmee ze juist duidelijk wil maken dat ze je aantrekkelijk vindt. Want wat betekenen de signalen die vrouwen geven eigenlijk? En wat moet je wel en niet doen?

Artikel lezen 30-09-2017 0 reacties

Profieltekst Schrijven Voor Een Datingsite? Gratis Tips, Do's & Don'ts

Heb je een profiel op een datingsite maar lukt het maar niet om leuke matches te krijgen? Dan kan het zijn dat er iets mankeert aan de introductietekst over jezelf. Misschien heb je je net aangemeld en heb je geen flauw idee wat je moet invullen bij ‘Over mij’. Geen ramp, je bent niet de enige. Het is namelijk erg lastig om een goede introductietekst voor online dating te schrijven.

Een goede profieltekst bestaat bij dating uit een paar onderdelen. We leggen je graag uit wat er in een goede profieltekst zou moeten staan, geven tips voor het schrijven van een goede tekst en ook hebben we een voorbeeldtekst voor een profiel op een datingsite geschreven.

Artikel lezen 07-09-2017 0 reacties

Wie Betaalt De Rekening Op De (Eerste) Date? Gratis Info + Tips

Leuk! Je hebt een date! Je hebt afgesproken op een leuk plekje voor een date en denkt alvast na over hoe je een goede indruk gaat achterlaten. Maar er is één groot punt dat op iedere date voorkomt: de gelddiscussie. Want wie gaat de (eerste) date betalen?

Artikel lezen 29-08-2017 0 reacties

16 Leuke & Interessante Gespreksonderwerpen Voor Een Date

Dates zijn soms best eng. Waar moet je over praten op een date? Wat als het even stilvalt? Hoe leer je de ander nu echt kennen? Wij hebben een paar leuke gespreksonderwerpen voor op een date geselecteerd. Als jij deze onderwerpen even in je opneemt, wat vragen bedenkt en jouw date goed gaat voorbereiden, komt het helemaal goed! Lees snel verder.

Artikel lezen 19-07-2017 0 reacties