Informatie over online dating

Voor veel mensen is online dating een flinke stap. Iedereen wil graag een partner in het 'echte leven' ontmoeten, het liefst om een prachtige wijze, zoals je weleens in films ziet. Helaas is een dergelijke ontmoeting voor weinigen weggelegd. Online daten kan jou een leuke date, en wie weet zelfs een partner, opleveren.

Het is, vooral omdat het voor de meeste mensen een grote stap is, van belang veel informatie over datingsites en online daten te verzamelen. Lezen over de werking van daten, de do's en don'ts, de gevaren en de voordelen zorgt ervoor dat je met de juiste verwachtingen van start gaat. Om jou een handje te helpen, schrijven wij regelmatig informatieve artikelen over alles dat met online daten te maken heeft.

Lees in ieder de geval de volgende artikelen om een goede start te maken:

Drie essentiële artikelen over online dating


Inschrijven bij een datingsite: hoe jij je inschrijft bij een datingsite én waar je op moet letten.
Online dating tips: een verzameling handige dating tips voor de beginner en de expert.
Veilig daten op internet: een bespreking van de 'gevaren' van online daten en oplossingen.

Meest recente artikelen over informatie

Profieltekst Schrijven Voor Een Datingsite? Gratis Tips, Do's & Don'ts

Heb je een profiel op een datingsite maar lukt het maar niet om leuke matches te krijgen? Dan kan het zijn dat er iets mankeert aan de introductietekst over jezelf. Misschien heb je je net aangemeld en heb je geen flauw idee wat je moet invullen bij ‘Over mij’. Geen ramp, je bent niet de enige. Het is namelijk erg lastig om een goede introductietekst voor online dating te schrijven.

Een goede profieltekst bestaat bij dating uit een paar onderdelen. We leggen je graag uit wat er in een goede profieltekst zou moeten staan, geven tips voor het schrijven van een goede tekst en ook hebben we een voorbeeldtekst voor een profiel op een datingsite geschreven.

Artikel lezen 07-09-2017 0 reacties

Wie Betaalt De Rekening Op De (Eerste) Date? Gratis Info + Tips

Leuk! Je hebt een date! Je hebt afgesproken op een leuk plekje voor een date en denkt alvast na over hoe je een goede indruk gaat achterlaten. Maar er is één groot punt dat op iedere date voorkomt: de gelddiscussie. Want wie gaat de (eerste) date betalen?

Artikel lezen 29-08-2017 0 reacties

16 Leuke & Interessante Gespreksonderwerpen Voor Een Date

Dates zijn soms best eng. Waar moet je over praten op een date? Wat als het even stilvalt? Hoe leer je de ander nu echt kennen? Wij hebben een paar leuke gespreksonderwerpen voor op een date geselecteerd. Als jij deze onderwerpen even in je opneemt, wat vragen bedenkt en jouw date goed gaat voorbereiden, komt het helemaal goed! Lees snel verder.

Artikel lezen 19-07-2017 0 reacties

Ideeën Voor Een Date? 60 Date Ideeën En Activiteiten Op Een Rij

Geen inspiratie voor een date? Heb jij geen flauw idee wat je kan doen op een date? Of heb je het gevoel dat je alles wel geprobeerd hebt? Geen enkel probleem. Er zijn ideeën genoeg om een leuke tijd met elkaar te beleven. Doe eens iets anders dan een filmpje kijken in de bioscoop of een chique diner in een restaurant. Om jou een handje te helpen, hebben wij maar liefst 60 activiteiten, onderverdeeld in categorieën, op een rijtje gezet.

Artikel lezen 18-07-2017 0 reacties

Eerste Date Tips - 28 Onmisbare Tips Voor Een Geslaagde Eerste Date

Je hebt op een datingsite de perfecte match gevonden. Gefeliciteerd! De volgende stap is natuurlijk het eerste afspraakje. Waarschijnlijk ben je enorm zenuwachtig, want het is toch altijd best spannend. Sommigen vinden dat een eerste date erg lijkt op een sollicitatiegesprek. Dat is ook wel waar, want alles draait om de eerste indruk. Waar moet je op letten als je op de eerste date gaat? Wij geven jou 28 onmisbare tips om jouw eerste date tot een succes te maken.

Artikel lezen 17-07-2017 tips 0 reacties