Hoe Weet Je Of Zij Jou Leuk Vindt? Ontdek De Signalen Hier

'Vindt ze me aantrekkelijk?' Dat is een vraag waar veel mannen mee zitten als ze een date hebben gehad of nadat ze online met een vrouw hebben gesproken. Zulke vragen kunnen een probleem vormen: ze kunnen in je hoofd blijven spoken tijdens dates. Daardoor kun je belangrijke signalen missen, waarmee ze juist duidelijk wil maken dat ze je aantrekkelijk vindt. Want wat betekenen de signalen die vrouwen geven eigenlijk? En wat moet je wel en niet doen?

Haar gedrag is een belangrijke indicator

Je kunt aan het gedrag van de vrouw zien of ze je leuk vindt. Ze geeft verschillende signalen. De kunst is om deze signalen te begrijpen en te verwerken. Maak gebruik van de signalen die ze geeft. Dankzij de uitleg bij deze signalen maak je niet de fouten die miljoenen andere mannen maken. Let op: ga niet overal wat achter zoeken, soms is iets ook gewoon vriendschappelijk bedoeld.

Ze maakt duidelijk dat ze open staat voor meer

Als een vrouw meer wil, laat ze dat zeker aan je merken. Ze laat graag merken dat ze vrijgezel is, omdat ze niet wil dat jij denkt dat ze misschien al een oogje op iemand heeft. Op die manier neemt ze zoveel mogelijk bezwaren weg, zodat je vrij baan hebt om haar te versieren.

Ze wil van alles van je weten

Als ze niet geïnteresseerd is, wil ze helemaal geen verhaal horen. Proberen is dan kansloos.

Zou jij veel persoonlijke vragen stellen aan iemand die je niet leuk vindt? Waarschijnlijk niet. Als zij constant vragen stelt over jouw persoonlijke leven, houdt dat meestal in dat ze interesse in je heeft. Ze probeert een beter beeld te krijgen van wie jij bent en of jij echt bent wie je zegt dat je bent. En natuurlijk wil ze weten of je de perfecte man voor haar bent.

Het gesprek blijft doorgaan

man en vrouw die gesprek voeren

Over het algemeen zijn vrouwen communicatief veel vaardiger dan mannen. Het is dan ook geen verrassing dat vrouwen het gesprek vaak gaande houden. Zij hebben geen enkel probleem met het hervatten van het gesprek als het even stil dreigt te vallen. Valt het gesprek een paar keer stil en probeert zij gespreksonderwerpen te vinden om het gesprek steeds gaande te houden? Dan vindt ze je waarschijnlijk erg aantrekkelijk.

Ze vergeet de tijd

Time flies when you’re having fun! Dat geldt zeker ook op je (eerste) date. Een vrouw die jou leuk vindt gaat niet de hele tijd op haar telefoon of horloge staren. Haar volle aandacht is bij jou en jullie lachen heel wat af. En dan is het opeens zomaar twaalf uur. Weet je niet zeker of ze je echt leuk vindt? Dan kun je een opmerking maken: “Wow, het is al 23.00, ik wil niet dat je morgen te laat komt!” Als ze reageert met: “Dat maakt niet uit, tenzij je me weg wil hebben” weet je zeker dat je goed zit!

Ze wil indruk op je maken

Mannen en vrouwen hebben één ding gemeen: ze willen indruk maken op degene die ze leuk vinden. Dit signaal zal je dus bekend voorkomen. Als jouw date jou echt leuk vindt, zal ze er alles aan doen om jouw goedkeuring te krijgen. Dat doet ze bijvoorbeeld door zich mooi te kleden, er aantrekkelijk uit te zien, veel over zichzelf te vertellen of door uitgebreid te koken.

Als ze veel over zichzelf praat, is dat geen ramp. Ze wil simpelweg indruk maken. Onderbreek haar niet om iets over jezelf te vertellen; vrouwen vinden mysterieuze mannen erg aantrekkelijk.

Ze plaagt je

Een beetje spanning opbouwen hoort erbij. Een beetje plagen, een beetje haar date uit de tent lokken.. Het zijn allemaal manieren om duidelijk te maken dat ze je echt leuk vindt. Veel vrouwen houden ervan om wat te stoeien, te plagen of valse opmerkingen te maken. Schrik niet! Ze is alleen met je aan het flirten.

Ze spiegelt

Drink je iets op de date en neemt zij dan ook meteen een slok? Begint ze op dezelfde manier te praten als jij? Dan is er een grote kans dat er een vonk is overgeslagen. Vrouwen hebben de neiging om lichaamshouding en taalgebruik te kopiëren.

Dit kan ook voorkomen in interesses. Er is een grote kans dat ze niet van voetbal houdt. Toch begint ze ineens te praten over die belangrijke voetbalwedstrijd van vanavond. Ze wil indruk op je maken. Als ze het opeens vaker met je eens is dan normaal, is er zeker een klik.

Ze is een beetje jaloers

Vrouwen kunnen ontzettend jaloers op elkaar zijn. Zeker als ze verliefd zijn op dezelfde man. Iedere vrouw die met jou praat is concurrentie. Als ze een beetje jaloers is, is dat een signaal dat ze je leuk vindt en extra gemotiveerd is om jou te versieren.

Is ze nog niet jaloers? Dan kun je dat zelf uitlokken. Leg tijdens een date bijvoorbeeld je smartphone op tafel, zodat ze duidelijk kan zien dat je nog berichtjes krijgt op een datingapp. Daarmee weet ze dat er volop concurrentie is en dat ze haar best voor je moet doen.  

Doe dit niet te vaak, anders denkt ze dat jij niet geïnteresseerd in haar bent.

Ze wil duidelijkheid

Stel je voor dat jullie elkaar heel erg leuk vinden en eigenlijk wel meer willen dan alleen een beetje flirten. Jullie hebben meerdere dates gehad en zij blijft maar contact zoeken. Dan komt eens de vraag: “Wat zijn we nu eigenlijk van elkaar?” Ze wil dan graag duidelijkheid en vertellen dat ze klaar is voor de volgende stap. Het is tijd voor een relatie.

Lichamelijke signalen

Naast signalen in het gedrag, geven vrouwen ook lichamelijk signalen als ze een oogje op je hebben. We bedoelen hiermee niet dat het meteen uitdraait op seksuele handelingen, maar op subtiel contact. We bedoelen bijvoorbeeld aanraking, constant oogcontact, of friemelen met haar haar. Wat betekenen al deze signalen?

Ze komt steeds dichterbij

man en vrouw die elkaar omhelzen

Vrouwen die zich tot een man aangetrokken voelen, komen vaak letterlijk dichterbij. Soms is de afstand zelfs zo klein, dat je een arm om haar heen kan slaan. Doe dat gerust, zodat je aangeeft dat jij haar net zo aantrekkelijk vindt.

Hoe sterker een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt, hoe meer zij zal proberen om dichtbij te komen. Vat het gerust op als een uitnodiging om haar aan te raken.

Ze maakt lichamelijk contact

Wie een wildvreemde vrouw op straat aanraakt, komt daar waarschijnlijk niet goed vanaf. Maar als een vrouw jou voortdurend aanraakt, moet je de hint begrijpen. Het betekent dat ze je leuk vindt of stiekem verliefd op je is. Een vrouw raakt een man alleen aan als ze daar een goed gevoel bij heeft.

Als ze je constant aanraakt, is dat een teken dat ze aan het flirten is. Ze geniet van jouw aanwezigheid. Dit kan uitdraaien op meer.

Ze maakt constant oogcontact

Een vrouw die een man leuk vindt, heeft de neiging om voortdurend oogcontact te maken en naar hem te staren. Je bent kennelijk zo aantrekkelijk dat je iedere blik waard bent. Doet ze dit bewust? Nee. Vrouwen hebben het helemaal niet door dat ze zitten te staren. Het gebeurt automatisch als ze een man leuk vinden of verliefd op hem zijn.

Ze speelt met haar haren

Dit signaal is vrij onopvallend. Dit gebeurt niet zo opvallend als je vaak in films en series op televisie ziet.

Wanneer een vrouw een man aantrekkelijk vindt, gaat ze onbewust zenuwachtig gedrag vertonen. Ze gaat bijvoorbeeld aan haar haren zitten friemelen. Ze manoeuvreert haar haren op zo’n manier, dat je haar nek kunt zien. Dat is nog een signaal dat ze jou leuk vindt. Naast het spelen met haar haren kan ze ook veelvuldig aan haar kleren of aan haar sieraden zitten.

Na de date

WhatsApp

telefoonscherm waar je een app ziet

De moderne technologie heeft het nog gemakkelijker gemaakt om te laten weten dat er interesse is. Door met een vrouw te Whatsappen kom je er zo achter of je ze leuk vindt. Als ze steeds berichtjes stuurt of steeds als eerste het gesprek start, is ze waarschijnlijk gek op je. Ze denkt voortdurend aan jou en kan haar gedachten niet onderdrukken.  

Tip: Reageer eens een paar uur niet, zodat ze een beetje in paniek raakt. Vertel haar daarna dat je haar nog niet vergeten bent. Stuur nooit meteen een berichtje terug.

Ze laat je niet meer met rust

Ben je succesvol met vrouwen? Dan herken je dit waarschijnlijk: ze gaat je midden in de nacht bellen of een bericht sturen. Ze vraagt of je nog wakker bent en wil met je praten. Soms wil ze zelfs langskomen of dat jij bij haar langskomt. Vaak gebeurt dit in het weekend, als ze wat alcohol hebben gehad. Dit is niet verkeerd bedoeld, maar iedereen die wat alcohol op heeft wordt losser en durft meer. Daar heeft het mee te maken. Voor mannen geldt dit dus net zo goed.

Niet afwachten!

Heb je meerdere van deze signalen ontvangen? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Bekijk onze handige date ideeën, nodig haar uit voor een vervolgdate, praat regelmatig met haar en zet steeds de volgende stap. Zorg ervoor dat jij de touwtjes in handen houdt, zodat dit echt een relatie kan worden. Anders loop je het risico dat ze je als een goede vriend gaat zien en je in de friendzone komt. Dat is niet de bedoeling!


Geef dit artikel een cijfer:
Gemiddeld: 8,4

Gerelateerde artikelen
Reageer op dit artikel
Reactie plaatsen
0 reacties