Reviews van datingsites

Het kiezen van een datingsite is een belangrijke stap. Er zijn veel verschillende datingwebsites, bekende en onbekende, kleine en grote websites, specifieke datingsites en algemene datingsites. Kortom: een heleboel keus. Welke datingsite kies je dan?

Wij schrijven over de veel Belgische datingsites een review. In deze reviews ontdek je wat de voor- en nadelen van de datingsite zijn, wat de maandelijkse kosten zijn, hoe de site werkt en nog veel meer.

Om te beginnen kan je de volgende reviews lezen:

Reviews van drie bekende Belgische datingsites:

 

Relatieplanet: lees alles over de bekende datingsite Relatieplanet
Match4me: een informatieve review over Match4me
Be2: een review van de bekende datingsite Be2.

Meer reviews lezen? Hieronder vind je de meest recente reviews die wij gepubliceerd hebben.

Meest recente artikelen over reviews

Be2 Review, Ervaringen & Informatie

Be2 is een van de grootste datingsites wereldwijd. De datingsite is voor iedereen beschikbaar. Er wordt dus geen nadruk gelegd op leeftijd, geslacht of opleiding. Uiteraard dien je wel meerderjarig te zijn om je te kunnen inschrijven.

Sinds de lancering van de website in 2004, is de dienst sterk gegroeid. Op het moment van schrijven heeft Be2 meer dan 16 miljoen leden over meer dan 30 landen en 6 continenten. Dagelijks schrijven zich nog meer dan 20.000 nieuwe leden in. De dienst heeft 225 medewerkers met 41 verschillende nationaliteiten. Het bedrijf heeft kantoren in 11 verschillende steden.

Meld je nu gratis aan

Artikel lezen 02-06-2017 0 reacties

Meetic Review, Ervaringen & Informatie

Meetic.be is onderdeel van het Franse bedrijf Meetic, dat verschillende grote datingsites in beheer heeft. Het moederbedrijf heeft namelijk ook het Nederlandse Lexa en het Belgische Twoo in haar portefeuille.

Sinds 2002 wordt Meetic.be steeds verder ontwikkeld en aangepast. De dienst ziet zichzelf als een goede manier om ware liefde te vinden. Hoeveel leden Meetic precies heeft, wordt niet vermeld. De website houdt het op ‘duizenden leden.’

Meld je nu gratis aan

Artikel lezen 22-05-2017 0 reacties

Match4me Review, Ervaringen & Informatie

Match4Me is een datingsite voor hoogopgeleide singles in Nederland. De website bestaat al sinds 2007 en naar schatting zijn er al meer dan 500.000 berichten verstuurd via de website.

De uitgever van Match4Me is MatchMedia uit Rotterdam. Deze uitgever beheert ook datingsites in andere landen met de naam ‘50plusmatch’. Naar eigen zeggen is 55 procent van de leden man en 45 procent van de leden vrouw.

Meld je nu gratis aan

Artikel lezen 21-05-2017 0 reacties

Relatieplanet.be Review, Ervaringen & Informatie

Relatieplanet is met meer dan vijf miljoen leden en meer dan 200.000 waargebeurde liefdesverhalen een van de grootste datingsites in België en Nederland. De website bestaat al sinds 2002 en richt zich op een brede doelgroep.

Zowel hoger opgeleiden, jongeren en ouderen zijn welkom op de website. Doordat het ledenbestand zo divers is, is er een grote kans dat je iemand vindt die jouw interesse wekt. Op die manier is er ook voor jou een kans op een succesvol liefdesverhaal. De eigenaar van de website is Relatieplanet BV in Nederland.

Meld je nu gratis aan

Artikel lezen 21-05-2017 0 reacties